Skip to content →

Szolgáltatások

Autónyitás

Bezárta vagy elhagyta slusszkulcsát? Ez a szolgáltatás azoknak kedvez, akik nem tudnak hozzáférni autójukhoz, valamint az autóban hagyott tárgyaikhoz. Az autónyitás sokéves tapasztalat alapján, a legmodernebb szerszámokkal és legjobb tudásunkkal történik, odafigyelve a gépkocsi épségére.

Indításgátlós autókulcsok másolása (imobiliser)

1995 óta szinte a világ összes autójában megtalálható a gyári indításgátló. Az ezzel felszerelt gépkocsik kulcsának fejében található elektronikai egység jelet generál, amit az autóban lévő vevőegység felvesz. Bizonyos típusú autóknál ez a kulcs, és a benne lévő kód másolható. Az egy bevizsgálás során dől el, hogy a kulcs sokszorosítható-e. Fontos megemlíteni, hogy ez a lehetőség sokkal költséghatékonyabb, mintha a gyárból rendelne kulcsot, ám minőségileg ugyanolyan megbízható. A sok éves használat során a toll elkophat, ezáltal nehezen működteti a zárat. Amennyiben az elektronika megfelelően működik, úgy a kulcs fejében lévő chip -et ki tudjuk szerelni, és egy új, erre a célra kiképzett kulcsba tudjuk ültetni.

Kulcsmásolás

Cégünk fő profilja a kulcsmásolás, melyet 1982 óta végzünk. Gépparkunk és tapasztalataink a koroknak megfelelően folyamatosan gyarapodtak. Ezek lehetővé tették számunkra, hogy a lehető legszélesebb skálán tudjunk mozogni, ha egy kulcsot kell sokszorosítani. Lehet szó hagyományos lakáskulcsról, postaláda kulcsról, régi tollas kulcsról, szekrény vagy trezorkulcsról, autókulcsról, de akár az újfajta biztonsági tollaskulcsok (mint pl.: CISA, MOTTURA, stb.) vagy az úgynevezett lapon mart kulcsok (mint pl.: ABUS, MULTILOCK, TESA, TITAN K5, stb.) reprodukálása sem jelent gondot.

Lakásnyitás

Gyakran megesik, hogy huzat becsapja az ajtót, vagy bent felejtjük, elhagyjuk lakáskulcsunkat. A lakásnyitás során arra törekszünk, hogy minél hamarabb, de ugyanakkor minél kevesebb kárt téve a zárban bejusson lakásába.

Zár, ill. kód alapján kulcskészítés

Hozza el zárát, és mi készítünk hozzá kulcsot! Ha nincs kulcsa egy adott zárhoz, mint pl.: szekrényzár, fiókzár, tetőcsomagtartó zárja, stb. hozza el üzletünkbe, mi megvizsgáljuk, és a zár alapján készítünk hozzá kulcsot!

Zárjavítás

Ezen szolgáltatásunk meglehetősen széles skálán mozog. Épp úgy foglalkozunk kopott, elnyűtt zárbetétek feljavításával, mint gyújtáskapcsolók javításával, illetve autózárak törött alkatrészeinek kicserélésével vagy átkódolásával. Mindemellett vállaljuk meglévő kulcsaihoz új zárbetét átrakását, illetve régi tollas zárakhoz kulcskészítést.

Zárrendszerek

Szállodarendszerek, apartmanok számára kedvező lehet ha egyedi zárrendszereket alkalmaznak, de szívesen segítünk rendszerezni otthona zárjait is. Nyisson egy kulccsal több zárat, vagy több kulccsal egy zárat, mi megoldjuk! Zárbetétek egységesítése, átkódolása, egy illetve több azonos kulcshoz.

Zárszerelés

Zárbetétek helyszíni cseréjét, valamint plusz zárak felszerelését is vállaljuk. A zárak lehető legszélesebb választékát kínáljuk, amennyiben biztonságosabbá szeretné tenni otthonát, mint pl.: gombos felső zár, heveder zár, két tollú kulcsos zár, stb.